Despre Noi

 S.C. IMOBIL STAR COM SRL

CLUJ-NAPOCA, str. Clinicilor, nr. 24/5

J12/2537/1993 CUI: RO 4689260

          Societatea a fost infiintata inca din anul 1993, agentia noastra facand o adevarata munca de pionierat pe piata imobiliara a municipiului Cluj-Napoca, acest domeniu fiind prea putin exploatat in acea perioada. Inca de la inceput societatea si-a propus atingerea standardelor de inalta clasa pentru calitatea serviciilor si produselor oferite pe piata imobiliara.

            Daca la inceput compania a desfasurat preponderent o activitate de intermediere specifica unei agentii imobiliare, in timp ea si-a dezvoltat activitatea oferind clientilor pachet de servicii complete (consiliere si consultanta imobiliara, consiliere in negocieri, consiliere in materie juridica pentru realizarea cu succes a tranzactiilor imobiliare, indrumare in vederea obtinerii creditelor ipotecare, asistenta in relatia cu autoritatile publice).

            Serviciile pe care societatea le ofera sunt de intermediere si consultanta atat pentru vanzarea/cumpararea cat si pentru inchirierea de bunuri imobiliare (terenuri pentru constructii, industriale sau agricole; case si  apartamente; spatii comerciale si sedii de firma; hale si depozite)

            Consideram ca societatea noastra se distinge prin calitatea serviciilor de intermediere si consultanta imobiliara precum si prin baza de date informatizata cuprinzatoare de care dispune si care este zilnic actualizata. Know-how-ul echipei de lucru precum si al tuturor colaboratorilor si partenerilor nostri se bazeaza in primul rand pe experienta acumulata in acesti 20 de ani de activitate in domeniul imobiliar.

            Mentionam ca, in  anul 2011, societatea IMOBIL STAR COM SRL a avut o cifra de afaceri de 990.000 lei. Locul 1 Top Profit Romania, judetul Cluj, domeniul 6831: Agentii imobiliare, baza de date www.listafirme.ro, Locul 2 Top Afaceri Romania 2012

            Dintre clientii si colaboratorii permanenti ai societatii noastre, amintim: ING Bank, SC SELGROS CASH&CARRY SRL, CONSULATUL MAGHIAR Cluj.

Alegeți o opțiune: (resetare)
Căutare după ID ofertă:
caută »
Caut: în zona:
caută » Căutare avansată »
Îmi place acest site!